Aç kalan yaban domuzları şehrimizin kenar mahallerindeki bağ ve bahçelere inerek mahalle sakinlerini korkuttu.
Şehrimizde bağ ve bahçelerin bulunduğu Karabacak, Taşlık, Şelafur, Dinekbağı, Hızırağa, Kındam, Gölhisar, Kervansaray gibi kenar mahalle ve semtlerine akşam saatlerinde gelen üç yaban domuzu bahçelerde yiyecek ararken, buralarda oturan vatandaşları tedirgin ettikten sonra ortadan kayboldu. 
Karabacak’ta iki yaban domuzunun avcılar tarafından vurulduğu görülürken, bazı yaban domuzlarının da Ankara-Kayseri Karayolu’na çıktıkları ve zaman zaman araç sürücülerine tehlikeli anlar yaşadıkları bildiriyor. 
Kırşehir Belediyesi’nin ormanlık alanlara yiyecek bırakmalarına rağmen, aç kaldıkları için şehre inen yaban domuzları için daha çok yiyecek bırakılması gerektiğini belirten vatandaşlar, aksi halde aç kalan yaban domuzlarının ana yollara inerek kazalara yol açabileceği, kenar mahallelerdeki evlerde yaşayan insanları saldırabileceği uyarısında bulundular. 
Karabacak, Taşlık, Şelafur, Dinekbağı, Hızırağa, Kındam, Gölhisar, Kervansaray mahalle ve semtlerinde daha önceden de benzer olayların yaşandığını belirten mahalle sakinleri tedirgin olduklarını belirterek, yetkililerden konu hakkında yardım talebinde bulundu. (HABER: BEYHAN BALLI)