Vali İbrahim Akın, Kırşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.
Ziyaretinde Oda Başkanı Özgür Albayrak ve yönetim kurulu üyelerinden bilgiler alan Vali İbrahim Akın, yaptığı konuşmada, devletlerin gelir kaynağının başından gelen verginin toplanmasında muhasebeci ve mali müşavirlerin önemli görevler üstlendiğini söyledi.
Kırşehir'in kalkınması için her kesimle el birliği içinde çalıştıklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Kırşehir’in kalkınması ve vatandaşlarımızın devletimizin sunduğu imkânlardan en iyi şekilde yararlanması için yaptığımız çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerini önemsiyoruz. Bu anlayışla, STK’larla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Bugün de devletimizin vergi toplamasında, verginin tabana yayılması ve toplumda vergi bilincinin oluşmasında önemli görevler yapan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yöneticileri ve üyeleri ile çeşitli değerlendirmelerde bulunuyoruz.” dedi.
Ziyaret, Kırşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak’ın Vali Akın’a oda faaliyetleri ve meslektaşlarının koronavirüs salgınına karşı aldıkları önlemlerle ilgili bilgiler vermesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)