Vali İbrahim Akın, 24 saat esasına göre çalışan kurumları ziyaret ederek görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Yeni yıl nedeniyle kurumları ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Çuğun Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Ahi Polis Merkezi Amirliği ve emniyet ile jandarma uygulama noktalarını gezerek çalışanların yeni yılını kutladı.

Ziyaretlerinde kurumlarda görev yapmakta olan personelle sohbet eden Vali İbrahim Akın, ilimizde 2021 yılının huzur içinde geçmesini sağlayan tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve 2022 yılı çalışmalarında da başarılar diledi.

Bizlerin huzuru, sağlığı ve güvenliği için yeni yıla çalışarak giren personele moral vermek amacıyla kurumları ziyaret ettiklerini belirten Vali İbrahim Akın, “Yeni yılda, ilimizin her yönüyle modern bir kent haline gelmesi, Kırşehirli hemşerilerimize hızlı ve kaliteli hizmeti sunmanın yanında ülkemizin var olan potansiyelini daha yükseklere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine; enerjimizi, zamanımızı ve potansiyelimizi en verimli şekilde kullanacağımıza olan inancımız tamdır. 2022 yılının milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Akın’ın ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ile İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen de eşlik etti. (HABER MERKEZİ)