Vali İbrahim Akın’dan Babalar Günü mesajı:

“Hayatı boyunca ailesi için 
her türlü fedakârlığı gösteren 
babalarımız, sevgi, saygı ve
hürmetin en güzeline layıktır” 

Vali İbrahim Akın, yarın kutlanacak Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
“Hayatı boyunca ailesinin ayakta kalması, eş ve çocuklarının huzur ve mutluluğu için her türlü fedakârlığı gösteren kıymetli babalarımız, sevgi, saygı ve hürmetin en güzeline layıktır” diyen Vali İbrahim Akın, tüm babaların gününü kutladığı mesajda şunları ifade etti:
“Toplumsal olarak güçlü olmamızı sağlayan temel unsurların başında aile kurumuna verdiğimiz önem gelmektedir. Acı ve mutlulukların birlikte paylaşıldığı, milli ve manevi değerlerin vücut bulduğu ailenin temel direği ise sevgili babalarımızdır. Hayatı boyunca ailesinin ayakta kalması, eş ve çocuklarının huzur ve mutluluğu için her türlü fedakârlığı gösteren kıymetli babalarımız, sevgi, saygı ve hürmetin en güzeline layıktır. Aile içerisinde üstlendiği sorumluluğu büyük bir özveriyle yerine getiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız olarak bizlere sunan babalarımızın tek isteği ise hayatı boyunca üzerine titrediği çocuklarının mutlu bir ortamda büyümesi, iyi bir terbiye ve eğitim alarak ailesine ve ülkesine faydalı bireyler olarak yetişmesidir. Bunun için maddi ve manevi tüm imkânlarını seferber ederek bizim iyi bir geleceğe ulaşmamız için mücadele veren, hayat tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, varlıklarıyla onurlandığımız babalarımızı bir evlat olarak sadece bu anlamlı günde değil her zaman hatırlamalı, gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.
“Bu duygularla gece gündüz demeden ailesi ve ülkesi için özveriyle çalışan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum. Kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat dileklerimle, ahirete intikal etmiş babalarımızı da rahmetle anıyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)