Vali İbrahim Akın, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Yeni yılın, ülkemize, Kırşehirimize ve tüm dünyaya huzur, mutluluk ve barış getirmesini dileyen Vali Akın, mesajında şunları ifade etti:
“Gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelerin yaşandığı 2019 yılını geride bırakırken yeni umut ve beklentilerle 2020 yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
“Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, çağlar boyunca farklı uygarlık ve kültürlere ev sahipliği yapmış, dini, dili ve ırkı farklı insanların kardeşçe yaşadığı bir coğrafya olmuştur. Geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemiz, her zaman farklılıkları zenginlik olarak gören bir anlayışla vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için çalışmaktadır.
“Elbette geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ülke olarak hedeflerimize ulaşmak ve vatandaş odaklı yönetim anlayışı ile halkımıza en iyi hizmetleri sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.
“Değerli Kırşehirliler,
“İlin yöneticileri olarak bizler de yeni yılda bir tarih ve kültür şehri olan Kırşehir’imizin var olan potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ilimizin her alanda kalkınması için çalışacak ve siz saygıdeğer hemşehrilerimize etkin ve kaliteli kamu hizmeti sunmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bu duygularla, yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, tüm Kırşehirli hemşehrilerimizin yeni yılını içtenlikle kutluyorum.” (HABER MERKEZİ)