Kırşehir Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı Vali İbrahim Akın başkanlığında gerçekleştirildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2021 yılında görev yapan Halk Temsilcilerine Teşekkür Belgesi verilen toplantının açılışında konuşan Vali İbrahim Akın, devletimizin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza eğitimden sağlığa, barınmadan gıdaya kadar her konuda yardım elini uzattığını söyledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın darda kalan vatandaşlarımıza devletimizin uzanan şefkat eli olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması anlamında vakıf, ülkemiz genelinde önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Böylesine anlamlı bir hizmeti yürüten Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının Mütevelli Heyetinde hem kamu görevlileri, hem hayırseverler, hem de halkımızın temsilcileri yer almaktadır. Mütevelli Heyetinin karma bir yapıdan oluşmasının sebebi de vatandaşlarımızın talep ve isteklerinin objektif olarak değerlendirilmesidir. Bu vesileyle, 2021 yılında Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın Mütevelli Heyetinde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2022 yılında Mütevelli Heyetinde görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Atakan Alan’ın 2021 yılında yürütülen çalışmalarla ilgili sunum yaptığı toplantı, Mütevelli Heyetinde yer alan halk temsilcilerine görevli bulundukları süre içerisinde vakıf çalışmalarına yaptıkları özverili katkılardan dolayı Vali Akın tarafından Teşekkür Belgesi verilmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)