İlimizde göreve başladığı günden itibaren kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Vali İbrahim Akın, bu kapsamda Ziraat Bankası, PTT Başmüdürlüğü ve Türk Telekom İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
İlk olarak Ziraat Bankası Kırşehir Şubesini ziyaret ederek Şube Yöneticisi Alper Tütüncü’den çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, ardından Posta ve Telgraf Teşkilatı’nı (PTT) ziyaretinde PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu’ndan kurumda yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada vatandaşlarımızın kurumlarda işlemlerinin hızlı bir şekilde halledilmesinin vatandaş memnuniyetini artıracağını belirten Vali İbrahim Akın, kurumlarda sunulan hizmetlerin kalitesini daha da yükseltmek adına devletimizin önemli çalışmalarda bulunduğunu belirtti.
Kurumlarda çalışan personellerle de sohbet eden Vali İbrahim Akın, “Ziraat Bankası, son derece yoğun ve aktif çalışan bir bankadır. İlimizin sosyal ve ekonomik hayatının canlı olması, bankalardaki canlılığı da etkiler. Bankalardaki işlemlerin artması, ilimizin gelişmişlik seviyesinin arttığının göstergesidir. Ayrıca, bu yıl 178. yılını kutlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı da en köklü kuruluşlarımızdan biridir. Posta, kargo, bankacılık gibi etkin hizmet alanlarıyla hizmet veren PTT teşkilatı, tecrübesi ve yenilikçi teknolojik gücüyle daha nice seneler vatandaşlarımıza güvenli ve kaliteli hizmet verecektir. Bu vesileyle, bütün kamu personelimize çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Vali İbrahim Akın’ın ziyaretleri, Türk Telekom’u ziyaret ederek İl Müdürü Ahmet Özdoğan’dan bilgiler alması ve iletişim konusuna dair sohbet etmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)