Vali İbrahim Akın, geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan bir kaynak olan değerli büyüklerimizin Yaşlılar Günü’nü kutladı.
Salgın nedeniyle Huzurevi sakinlerinin sağlığını tehlikeye atmamak adına büyüklerimizle canlı bağlantı yöntemiyle görüşme yapan Vali İbrahim Akın, yaptığı konuşmada, bizleri büyük fedakârlıklarla büyüterek bugünlere getiren yaşlılarımızın gününü kutladı.
1 Ekim tarihinin, insanların yaşlı sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve yaşlıların sosyal açıdan yaşam standartlarının yükseltilmesine dikkat çekmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Yaşlılar Günü” ilan edildiğini belirten Vali İbrahim Akın, “Hayatımızın her evresinde varlıklarıyla bizlere güç veren siz değerli büyüklerimiz, bizlerin en büyük destekçisi, hayattaki en önemli varlığımızsınız. Bu önemli günde pandemi nedeniyle bir arada olamasak da bizim yol göstericimiz olan sizleri hiç unutmadığımızı bilmenizi isterim. Bu vesileyle, hepinizin Yaşlılar Gününü kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum.” dedi.
Huzurevinde kalan yaşlılarımız da desteklerinden ve her zaman yanlarında olduklarını kendilerine hissettiren Vali Akın’a teşekkür ettiler. (HABER MERKEZİ)