Vali İbrahim Akın, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen’den kurumda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali İbrahim Akın, yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Daha önce iki ayrı binada hizmet veren İl Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının bir çatı altında birleştiğini belirten Vali İbrahim Akın, “İl Tarım ve Orman Müdürlüğü birimlerimizin tek çatı altında birleşmesi ile hem çiftçilerimizin zaman kaybı önlenmiş hem de verilen hizmetin kalitesi yükseltilmiş oldu. Her zaman söylediğimiz gibi, kamu kurumları olarak mevcut imkânlarımızı verimli şekilde kullanarak halkımıza zamanında ve kaliteli hizmet sunmanın gayretindeyiz. Çiftçilerimize hizmet veren Tarım ve Orman Müdürlüğü binamızın tamamlanması ile hem kurum çalışanları daha iyi ortamda hizmet verecek hem de vatandaşlarımıza sunulan hizmetin kalitesi yükselecektir. Yeni binamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Vali Akın’ın ziyareti, yeni binayı gezerek personelden çalışmaları hakkında bilgiler alması ile sona erdi.  (HABER MERKEZİ)