Vali İbrahim Akın, geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’te incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde, Kırşehir Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Cemal Güngör’den bilgiler alan Vali İbrahim Akın, alışveriş için markete gelen vatandaşlarımızla sohbet ederek hayırlı alışverişler diledi.

Tarım Kredi Marketlerde satılan kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlarla vatandaşlarımıza sunulmasının amaçlandığını belirten Vali İbrahim Akın, “Bu marketler aracılığı ile Tarım Kredi Kooperatifi üyesi üretici ve çiftçiler tarafından üretilen ürünlerin kooperatife ait tesislerde işlenerek tüketicilerle buluşturulması hedeflenmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de açılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Tarım Kredi Market’in hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

İncelemesi sırasında yetkililerden bilgiler alan Vali Akın’ın ziyareti, market alışverişi yapması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)