Vali Akın: “Meclis üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek devletimizin tahsis ettiği ödenekleri en verimli şekilde kullanacağına inancım tamdır”

Vali Akın Meclis toplantısına katıldı

Vali İbrahim Akın, İl Genel Meclisinin Nisan ayı son toplantısına katıldı.
Mustafa Taş Meclis Salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, İl Genel Meclis Üyelerinin görevleri boyunca ilimize iyi hizmetlerde bulunacaklarına inandığını söyledi.
Asıl amaçlarının vatandaşlarımıza hizmet etmek olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Bugün Nisan ayı son toplantısına katılarak İl Genel Meclis Üyelerimize iade-i ziyarette bulunarak tekrar hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. El birliği ve işbirliği içerisinde İl Özel İdaremizin sorumluluk alanında bulunan hizmetlerin yürütülmesinde hep birlikte gayret göstereceğiz. Meclis üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek devletimizin tahsis ettiği ödenekleri en verimli şekilde kullanacağına inancım tamdır. Burada alınan kararlar vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olmalıdır. İl Genel Meclis Üyeleri, ilimizin yatırımlarla gelişip büyümesinde, köylerimizin kalkınmasında ve yeni imkânlara kavuşmasında İl Özel İdaremizin il genelindeki hizmetlerine yön vererek katkı sağlamaktadır. Vereceğiniz destek ve katkılar için şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi de konuşmasında, birlikte çalışacakları süre içerisinde ilimizin her alanda gelişmesi için yeni yatırımlar gerçekleştireceklerini, güzel hizmetlerde bulunacaklarını ifade etti.
Vali İbrahim Akın, toplantının ardından İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. (HABER MERKEZİ)