Vali İbrahim Akın, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Valilikte düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, devlet ile vatandaş arasındaki en önemli bağ olan muhtarların taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturma gayretinde olduklarını söyledi.

Muhtarların, halkın taleplerini ilgili mercilere iletmek gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirten Vali İbrahim Akın, “Bugünkü toplantıda muhtarlarımızın sorumlu oldukları mahalleler ile ilgili sorunlarını, talep ve isteklerini dinleyeceğiz. Sorun ve talepleri imkanlar dahilinde çözüme kavuşturmak üzere çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlimizde huzur ve güvenin sağlanmasında güvenlik güçlerimize büyük katkı sunan, eğitimden sağlığa, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına kadar her alanda bizlere destek olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muhsin Kaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut, İdare ve Denetim Müdür Vekili Rüştü Öcal ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Atakan Alan’ın da katıldığı toplantı, muhtarların taleplerinin dinlenilmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)