Vali İbrahim Akın, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek işadamları ile bir araya geldi.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali İbrahim Akın, ticari hayatın gelişmesi açısından Ticaret ve Sanayi Odaları’nın önemli görevler üstlenen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.
Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerinin yanı sıra iş adamları ile birlikte ilimizdeki ticari faaliyetleri değerlendireceklerini belirten Vali İbrahim Akın, “Bilindiği gibi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Koronavirüsten en çok etkilenenlerin başında iş dünyası gelmektedir. Esnafımızın ve iş dünyasının bu süreci en az sıkıntı ile atlatabilmesi için devletimiz bazı destekler sağlıyor. Bu süreci inşallah millet olarak el ele vererek, kurallara uyarak hep birlikte atlatacağız. İlin yöneticileri olarak iş adamlarımızın fikirlerini önemsiyoruz. Her zaman olduğu gibi bugünkü ziyaretimde de iş adamlarımızla istişarelerde bulunacağız.” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, pandemi sürecinde Kırşehir İş Dünyası’nın sorunları ve bu sorunlara çözüm olacak önerileri dile getirdi. Valisi İbrahim Akın ile istişare içerisinde ortak çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Vali İbrahim Akın’a teşekkür etti.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Başkan Yardımcıları Eşref Aşık, Mustafa Bulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Han Torun, Murat Tekdoğan, Kenan Yanık, Soner Bahadır, Meclis Üyesi Hülya Coşkuntuna ve Genel Sekreteri Pınar Demir’le görüştü ve ziyaretinden dolayı Vali İbrahim Akın’a teşekkür ettiler.
Vali İbrahim Akın’ın ziyareti, Kırşehir TSO’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alması ve iş adamlarıyla fikir alış-verişinde bulunması ile sona erdi.  (HABER MERKEZİ)