Kırşehir’deki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden, ayrıca sivil toplum kuruluşları ile sanayi tesislerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, ÇEMAŞ Döküm Sanayi’de incelemelerde bulundu.
Ziyaretinde ÇEMAŞ Genel Müdürü Kaan Özkan’dan çalışanlar ve üretimleri hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, ÇEMAŞ’ın hem yurt içi satışı hem de yaptığı ihracat ile döküm sanayinin önemli kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi.
ÇEMAŞ’ın ilimiz istihdamına ve ihracatına büyük katkı sağlayan kuruluşlardan birisi olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Otomotiv parçalarının yanı sıra beyaz eşya ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üreten ÇEMAŞ, ürettiği kaliteli ürünlerle ve yaptığı ihracatla ilimiz ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Yeni yatırımları ile sektörünün ve ilimizin öncü kuruluşlarından birisi olan ÇEMAŞ, teknolojisini sürekli yenileyen, çevreye saygılı, güvenilir, verimli bir kuruluştur. Bu vesileyle, ÇEMAŞ yöneticilerine ilimiz ekonomisine sunduğu hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.
Vali Akın’ın ziyareti, ÇEMAŞ Döküm Sanayi Genel Müdürü Kaan Özkan’ın yanı sıra işletme amirlerinden de de detaylı bilgiler alması ve fabrikayı gezerek üretimi yerinde görmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)