Üniversite ile şehrin bütünleşmesini önemseyen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, iki yıl aradan sonra Kırşehir Halkı ile bir araya geldi. 24 Mayıs 2022 tarihinde Cacabey Meydanında başlayan 4. Geleneksel Üniversite-Şehir Buluşması, Kırşehir Halkının üniversitelerini daha yakından tanımasına vesile oldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, renkli görüntülere sahne olan 4. Geleneksel Üniversite-Şehir Buluşmasında Kırşehirlilere, üniversitemiz serasında yetiştirilen sebze fidelerinden dağıttı.

Ürettiği projelerle ilimizin birçok ihtiyacının karşılanmasını sağlayan ve Kırşehir’in kalkınmasına katkı sunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Termal Seralarda Kümelenme Projesi Ar-Ge Serasında yetiştirilen fideleri Kırşehir Halkı ile buluşturdu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ilimizin kalkınmasına katkı sağlayan çok sayıda projeye ev sahipliği yaptığını anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite ile şehrin bir arada olmasının öneminden bahsederek “Üniversiteler sadece ilim üreten yerler değil şehrinin de kalkınmasını sağlayan eğitim kurumlarıdır.” dedi.

Fide dağıtım esnasında Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, dekanlar, okul müdürleri ve akademik personel de Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya eşlik etti. (HABER MERKEZİ)