Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Şevket Güner’in avukat torunu Berkay Sönmez hafta sonunda görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Hacer-Davut Ünal çiftçinin öğretmen kızları Şule ile Çiğdem-Nihat Sönmez çiftinin avukat oğulları Berkay Sönmez’in Pazar günü Flamingo Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenlerine Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir eski Milletvekili Hüseyin Bayındır, Kırşehir eski Belediye Başkanları Dr. Cahit Gürses ile Halim Çakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ile yönetim kurulu üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası Kırşehir Temsilcisi Haluk Türedi, Ankara’dan iş adamı Oğuz Altın ve Kırşehir’in önde gelen iş dünyası temsilcileri ile yüzlerce seçkin davetli topluluğu ile çiftlerin yakınları katıldı.
Şule-Berkay Sönmez çiftinin nikâhlarını Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu kıyarken, şahitliklerini Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu, Nuri Araz ve Osman Uçar yaptı. Başkan Ekicioğlu, Ünal ve Sönmez ailelerini kutlarken, çifte mutluluklar diledi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Ünal ve Sönmez ailelerini tebrik eder, Şule-Berkay Sönmez çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)