Seher Başkan’dan 19 Mayıs mesajı:

“Ülkemizi yeni ufuklara gençlerimizin

fikirleri, buluşları, düşünceleri,

azim ve kararlılığı taşıyacaktır”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs’ın esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımı olduğunu belirten Başkan Seher Ünsal, mesajında şunları ifade etti:

“Samsun’da yakılan istiklal meşalesi, milletimiz için bağımsızlığın müjdecisi olmuş; birlik ve beraberlik içerisinde, azim, cesaret, kararlılık ve inançla verilen o eşsiz mücadele, Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlanmıştır. İstiklal mücadelesinin başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs’ın aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, gençlerimize duyduğumuz güvenin ve onlara düşen büyük sorumluluğun da göstergesidir. Gençlerimiz de Milli Mücadeleden bugüne her dönemde gösterdikleri kahramanlık ve gayretle ülkemizin ümidi olmuştur.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde insanı merkezine koyan ilim ve irfan medeniyetimizden aldığımız güç ve gençlerimizin verdiği enerji ile şanlı zaferlerimizi taçlandırmak, ülkemizi 2023 ve gelecek hedeflerine eriştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

“AK Parti kurulduğu günden itibaren, ülkenin ilerlemesi ve gelişmesi için ne yapılması gerekiyorsa bu işin gençlere bir vizyon verilmesiyle, gençlere önem verilmesiyle, değer verilmesiyle ve onların yanında olmakla mümkün olabileceğinin bilincindeyiz. Her şeyin hızla değiştiği bir çağda yaşıyoruz. Bu hızlı değişim içinde bilimde, sanayide, teknolojide ve sanatta gençlerimizin enerjisine ve heyecanına, arzu ve hayallerine Türkiye olarak ihtiyacımız var.

“Ülkemizi yeni ufuklara gençlerimizin fikirleri, buluşları, düşünceleri, azim ve kararlılığı taşıyacaktır. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, bölgesel ve küresel liderlik yolunda ilerledikçe, gençlerimize daha çok fırsat sunmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak, gençlerimize güveniyoruz ve her zaman yanlarında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” (HABER: NECLA BAĞCI)