KIRŞEHİR'DE Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

4 Nisan'da başlayıp Pazar günü sona erecek etkinliklerle kutlanacak olan Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıldönümü kutlamaları Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve Emniyet Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenecek.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıldönümü dolayısıyla Kırşehir'de gerçekleştirilecek etkinlikleri 4 Nisan Pazartesi günü şehit, gazi ve malûl ailelerin ziyaret edilmesi ile başladı. 5 Nisan Salı günü iftardan sonra Basın Anıtı yanında bulunan Kızılay Kan Merkezi’nde Kan Bağışı Kampanya düzenlendi.

Bugün saat 12.00'de İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü (POMEM) Ortaç Şekeroğlu, Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret ettiler. Saat 10.30’da Şehitlik Ziyareti gerçekleştirildi. Cuma namazı öncesinde Ahmet Yesevi Camii'nde şehit polisler için mevlit okutuldu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Pazar günü saat 10.00'da Cacabey Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Emniyet Müdürlüğü, POMEM ve Kırşehir Şehit Aileleri Derneği çelenkleri konulacak. Ardından saat 13.00’te Cacabey Meydanı’nda Polis Teşkilatı Tanıtım Stantları kurulacak. Ahmet Yesevi Camii’nde iftar sonrası halka lokma, helva, akide şekeri gibi çeşitli ikramlarda bulunulması ile Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci yıldönümü kutlamaları sona erecek. (HABER: BEYHAN BALLI)