Kırşehir Türk Ocağı Reisi Süleyman Doğan, okulların açılması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kırşehir Türk Ocakları olarak yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere, ailelerine, öğretmenlere ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulunan Süleyman Doğan, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin geleceği, milletimizin umudu olan çocuklarımızın ve gençlerimizin büyük bir heyecanla bekledikleri yeni eğitim-öğretim yılına başlamış bulunmaktayız. Kırşehir Türk Ocakları olarak yeni eğitim-öğretim döneminde öğrenci kardeşlerimize ve ailelerine, öğretmen arkadaşlarımıza ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olması temennisi ile başarılar diliyoruz.

“Eğitim süreci bir bütündür. Eğitim evde, okulda, yolda, sokakta kısacası hayatımızın her yerindedir. Bu sürecin toplumun bütün kurum ve kuruluşlarıyla desteklenmesi ve toplum geneline yayılması için çaba sarf edilmesi gerekmektedir. Türk Gençliğine daha fazla imkân sağlaması büyük önem taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı, birliği ve bekasının yegâne teminatı çocuklarımızdır. Onları geleceğe hazırlama noktasında bilgi, birikim, teknoloji gibi teknik kavramların yanı sıra sevgi, saygı, adalet, hoşgörü ve iyilik gibi manevi kavramları gençlerimize aşılamamız gerekmektedir. Bu vesile Türk Ocakları Kırşehir Şubesi olarak ile öncelikle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimize Allahtan rahmet diler, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlar getirmesini dileriz.”  (HABER: NECLA BAĞCI)