Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Han Torun ile birlikte bugün gazetemizi Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek 46. yıldönümünü kutladı.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Salih Güner ve Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı ile bir üre sohbet eden Başkan Mustafa Yılmaz, “Kırşehir Çiğdem”in 45 yıldır Kırşehir’e gazetecilik alanında hizmet verdiğini, Kırşehir halkının sesi ve dili olduğunu söyledi.

Başkan Mustafa Yılmaz, “İlimizin köklü basın kuruluşlarından birisi olan Kırşehir Çiğdem Gazetesi gerek gündemin nabzını tutan haberleri, gerekse toplumun hassasiyetlerini dikkate alan köşe yazılarıyla halkımızı bilgilendirmeye devam etmektedir. Bu çerçevede Kırşehir Çiğdem Gazetesi, gazetecilik ilkelerinden asla taviz vermeden, toplumun çıkarından başka hiçbir çıkar gözetmeyen tavrı ve tarafsız duruşuyla 45 yıl boyunca gazetecilik mesleğinin gerçek anlamda hakkını vermiş, bizlerin gurur kaynağı, tarafsız ve objektif yayınlarıyla Kırşehir’e ve Kırşehirlilerin gözü, kulağı, sesi ve dili olmuştur. Bu duygularla, Kırşehir Çiğdem Gazetesinin 46. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, başta Şevket ve Salih Güner olmak üzere gazetenize emeği geçmiş olan bütün çalışanlarınızı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)