Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin gününü kutladı.
Annelerin şefkatin, hoşgörünün ve hayatın birleştirici tüm unsurlarının kaynağı olduğunu, sağlıklı bir toplumun yapı taşı olan ailelerin, cefakâr annelerin ellerinde şekillendiğini belirten Başkan Mustafa Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:
“Anneler sadece büyüttüğü evlatları ile değil, anaç ruhları ve fedakârlıkları ile tarihimizde de her zaman eşsiz bir yere sahiptirler. Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinden iş gücüne, gelenek göreneklerinin yaşatılmasından güçlü aile yapısına kadar her konuda onlara sonsuz minnet borçluyuz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Kadınlarımızın genel görev ve çalışmalarda paylarına düşen işlerden başka, en önemli, en hayırlı, en faziletli bir ödevleri de iyi anne olmalarıdır.’ Onları sadece Anneler Günün de değil hayatımızın her anında hatırlamayı unutmamalıyız. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)