2017 yılında başlayan bin 196 konutluk Bağbaşı TOKİ 3. Etap Projesi’ne yaklaşık 1,5 yıldır çivi dahi çakılmazken, mağdur olan vatandaşların sorunların çözümü için Vali İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’ndan sonra bir adımda CHP Milletvekili Metin İlhan’dan geldi. 
Bağbaşı Mahallesi’nde Kırşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan ve bir kısmı tamamlanmasına rağmen hala hak sahiplerine teslim edilmediği için mağdur olan vatandaşlar geçtiğimiz hafta Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ederek sorunlarını dile getirmişlerdi.
Projeyi devralan yeni firma ile görüştüklerini ve ana yolu asfaltladıklarını belirten Ekicioğlu, mağduriyetlerin giderilmesi ve hak sahiplerinin seslerini duyurabilmek için gereken desteği vereceklerine söz vermişti.
Son olarak CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan’da konuya müdahil oldu ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Metin İlhan, “Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile birlikte bir türlü tamamlanamayan Bağbaşı 3. etap TOKİ inşaatında incelemelerde bulunduk. Konunun takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın!” dedi.
(HABER: BEYHAN BALLI)