TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kırşehir Ticaret Borsası’nın başarılı Genel Sekreteri ve gazetemiz köşe yazarı Battal Çelik’i kutladı.
Battal Çelik’in geçtiğimiz hafta gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”de yazdığı “Yassı Ada mı, Yoksa Yaslı Ada mı?” başlıklı yazısını okuyan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Battal Çelik’i kutladı.
Battal Çelik’in örnek çalışmaları ile Kırşehir Ticaret Borsası’na ve TOBB’a büyük katkılar sağladığından övgüyle bahseden Bakan Rifat Hisarcıklıoğlu, Battal Çelik’e gönderdiği kutlama yazısında şu ifadelere yer verdi:
“5 Kasım 2021 tarihinde Kırşehir Çiğdem Gazetesi’nde “Yassı Ada mı, Yoksa Yaslı Ada mı?” başlıklı Oda ve Borsa Genel Sekreterimiz ile Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda düzenlenen istişare toplantımızın izlenimlerinize ilişkin kaleme aldığınız köşe yazınızı dikkat ve ilgiyle okudum. Şahsımla ve Birliğimizle ilgili nazik iltifatlarınızın temelinde gösterdiğimiz kararlı duruşumuzun ve TOBB’un yurt içinde ve yurt dışında sağladığı itibar ve saygınlığın ilkeli, objektif ve dengeli bir çizgide tavizsiz izlediğimiz politikaların sonucu olduğuna inanıyor ve teşekkür ediyorum.
“Kırşehir Ticaret Borsamız da yaptığı çalışmalar ile devamlı takip edilen ve toplum üzerinde büyük etkiye sahip bir kurum haline gelmiştir. Bu anlamda böyle ve ülke ekonomisi ile sosyal hayatına damgasını vurmuş, çok önemli ve güzel değerler, gelenekler oluşturmuştur. Gerek bölge, gerekse ülke ekonomisine yaptığı katkılarla, başarılı bir hizmet trendi izleyen Kırşehir Ticaret Borsamızın faaliyetlerini ilgi ve takdirle izliyoruz. Her zaman gururla ifade ettiğimiz gibi biz aynı zamanda ülkemizde katılımcı demokrasinin yayılması açısından örnek gösterilecek bir meslek örgütüyüz. 
“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ülkemizdeki yerli-yabancı tüm tüccarları, sanayicileri, ihracatçıları, turizmcileri ve müteahhitleri temsil etmeye yetkisine ve onuruna sahiptir. 365 oda ve borsamızın her biri demokratik yapısı ve geleneğiyle ülkemizin her yanında demokrasi kültürünün gelişmesine, kök salmasına katkıda bulunmaktadır.
“Bu vesileyle Genel Sekreterlik görevine başladığınız tarihten bu yana, büyük camiamıza yakışır, disiplinli ve ekip ruhuyla çalışmayı kendisine düstur edinen bir hizmet anlayışı ile gösterdiğiniz üstün performansınızdan, büyük bir memnuniyet duyduğumuzu da belirtmek istiyorum.
“Başarılı kariyerinizle katma değer üreten, istihdam sağlayan çok değerli iş insanlarımızı bölgesinde bir araya getiren Kırşehir Ticaret Borsamızda önemli hizmetlere imza atmaya devam edeceğinize yürekten inanıyorum.
“Oda ve Borsalarımızın yönetimlerinin üst icra organa olarak temsil edildiği Genel Sekreterlik gibi zor, ancak saygın görevimizdeki başarılarınızın devamını diliyor, selam ve saygılarımı iletiyorum.” (HABER: SALİH GÜNER)