2021 UNESCO Ahi Evran Anma Yılı-Ahi Evran İzinde Esnaf Buluşması için Kırşehir’de bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte Kırşehir Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.
34. Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında Kırşehir’e gelen TOBB Başkanı Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ilk olarak Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve Genel Sekreter Pınar Demir ile görüştü.
Odanın faaliyetleri hakkında Başkan Mustafa Yılmaz’dan bilgiler alan TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu’na ziyaretin anısına bir hediye takdim edildi. 
Hisarcıkoğlu daha sonra Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk  ile birlikte Kırşehir Ticaret Borsası’na geçtiler. 
Kırşehir Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz ve meclis üyeleri ile biraraya gelen Hisarcıklıoğlu ve Palandöken Borsa’nın faaliyetleri hakkında Başkan Neşet Yavuz ile Genel sekreter Battal Çelik’ten bilgiler aldılar. (HABER: BEYHAN BALLI)