Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB)  her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan ve bu yıl 4 Ekim’de gerçekleştirilen Dünya Mimarlar Günü’nde gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i teşekkür plaketi ile onurlandırdı.
Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA) tarafından 2021 yılının teması “Sağlıklı Bir Dünya İçin Temiz Çevre” olarak belirlenen ve bugün tüm Dünya’da Mimarlar Günü olarak kutlandı. Bu çerçevede TMMOB Mimarlar Odası Kırşehir Temsilcisi Mehmet Kurt, bütün meslektaşlarının gününü kutlarken, Kırşehir’de yaşanan kentle ilgili problemleri sık sık gündeme getiren gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından ödüle layık görüldüğünü ifade etti ve bu hassasiyetinden dolayı teşekkür etti. 
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Emre Madran’ın İzinde “Edep Ya Hu” Buluşmaları-8 çerçevesinde doğal ve kültürel varlıkların korunması alanında verilen kent mücadelesinin halkla buluşması adına gazetemiz “Kırşehir Çiğdem” vermiş olduğu katkılardan dolayı “Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülü’ne layık görüldü. 
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin gönderdiği plâketi TMMOB Mimarlar Odası Kırşehir Temsilcisi Mehmet Kurt gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in sahibi Salih Güner’e sundu. (HABER: BEYHAN BALLI)