Kırşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Süleyman Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Tan , Nebi Sarı, Şaban Çelik, Meclis Üyesi Kemal Yavuz ve Genel Sekreter Battal Çelik Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.
Ziyarette Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Tekdoğan, Kenan Yanık ve Soner Bahadır’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve yeni görevlerinde başarılar dilediler.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Kırşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Süleyman Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz ve Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Göreve geldiği günden bu yana Kırşehir’de bütün sivil toplum kuruluşlarını, kamu ve kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek Kırşehir için görüş ve düşüncelerini paylaştıklarını belirten Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Kırşehir Ticaret Borsası’nın da Kırşehir ekonomisine, bölge çiftçileri ile yetiştiricilerine büyük katkılar sağladığını ve yaptıkları çalışmaları da hep takdirle karşıladıklarını ifade ederek, Borsa Başkanı Neşet Yavuz başta olmak üzere tüm borsa yönetimini ve çalışanlarını kutladı. (HABER MERKEZİ)