Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu açıkladı…

TERME OTEL VE GÜZLER ARASINDA 
REKREASYON PROJESİ UYGULANACAK

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, söz verdiği Pazar Yerinden Üçgöz Köprüsü’ne kadar 1. Etap olarak projelendirdiklerini, geri kalan kısmı Kuşdilli Mahallesi sınırlarındaki revizyona isabet ettiğini, revizyonun onayından sonra bu alanı da projelendireceklerini açıkladı.
Pazar Yerinden Üçgöz Köprüsü’nde ilk etaptaki alanda kısmen kamulaştırmaları tamamladıktan sonra 2022 yılında projeye başlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Ekicioğlu, ayrıca projelendirdikleri Kılıçlı Köprüsü ve Selgah Deresi Düzenleme Projesi’ne de başlayacaklarını söyledi.
Başkan Ekicioğlu, “Hacı Bektaş Veli Bulvarı’ndan başlayarak Şehit Ekrem Ülker Caddesi’ne ve oradan Kılıçözü Çayı’na bağlanan Selgah Deresi’nin kamulaştırma çalışmalarını ve peyzaj sınırını hazırlayıp projelendirmesini tamamladık. Bu yıl projemize başlamayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıl hayata geçecek olan projede yer alan yürüyüş parkurları, fitness alanları, çocuk parkları, dinlenti ve spor alanları ile o bölge 3 km’lik önemli bir aktivite sahasına kavuşacaktır” diye konuştu.                                                                                           
ÜÇGÖZ (AVGUN) DERESİ PARK VE PEYZAJ PROJESİ
Üçgöz Deresi’nin peyzaj düzenlemesini Çevre Yolu’ndan Neşet Ertaş Bulvarı’na kadar yapmayı planladıklarını da hatırlatan Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Bölge; Toplu Konut, Üniversite ve Çevre Yolu ile cazibe merkezi haline geldi. Bağbaşı İmar Revizyonu içerisindeki alanın projelendirmesi yapılmaktadır. Neşet Ertaş Bulvarı’ndan Kılıçözü Deresi’ne kadar olan kısmın kamulaştırma işlemleri başlamış olup kamulaştırmanın bitiminde projemiz hayata geçecektir” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)