Şehrimizde uzun yıllar Yavuz Sultan selim Bulvarı, Cumhuriyet İlkokulu karşısında Tekir Su Kırşehir Bayiliğini yapan hemşehrimiz emekli öğretmen Şaban Topak ve oğlu Onur Topak, yeni binasında hizmete başladı.
Medrese Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki SSK binası yanındaki Ay Apartmanı altında yarından itibaren hizmet verecek olan Tekir Su Kırşehir Bayi’nin saat 11.00’de açılışı yapılacak. Açılışa Kırşehir Milletvekilleri Mustafa Kendirli ve Metin İlhan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile kalabalık bir halk topluluğunun katılımı bekleniyor.
Şaban Topak ve oğlu Onur Topak, Kırşehir’de 10 yıldır Türkiye’nin en kaliteli ve sağlıklı suyu olan Tekir Su’yun Kırşehir bayiliğini yaptıklarını, daha geniş bir kitleye daha güzel bir ortamda hizmet vermeyi amaçladıkları için Medrese Mahallesi’ndeki Ay Apartmanı altına taşındıklarını ifade ettiler.
Açılışa bütün Kırşehirlileri davet eden Şaban ve Onur Topak, Tekir Su yanında damacana su, pet grubu, Bor Maden Suyu ve Bor Gazozu’nu da satışa sunacaklarını, Kırşehir halkına 08.00-19.00 saatleri arasında hizmet vereceklerini, Kırşehir halkının 214 05 06, 213 88 78 ya da 0505 567 60 04 numaralı telefonla her türlü siparişlerini verebileceklerini, en kısa sürede ev ve işyerlerine teslimini yapacaklarını sözlerine eklediler. (HABER: SALİH GÜNER)