Eski emniyetçi, özel güvenlik eğitimcisi, şehrimiz sarraf esnafından ve gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in köşe yazarlarından Şefik ve Sebahat Tekin’in bankacı kızları Fulya Tekin ile Kırşehir Belediyesi’nde memur olarak görev yapan Gökhan Ünaldı görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Fulya-Gökhan Ünal çiftinin Cumartesi günü Ardıçlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, CHP İl Başkanı Baran Genç başta olmak üzere yüzlerce seçkin davetli topluluğu katıldı.
Çiftin nikahını Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci kıyarken, nikâh şahitliklerini Kırşehir eski Belediye Başkanı Dr. Cahit Gürses, emekli Yargıtay Üyesi Musa Tekin, CHP Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu ve TEB Konya Akşehir Şube Müdürü Şükrü Adalı yaptı.
Belediye Başkan Yaşar Bahçeci, çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Cahit Gürses te çiftin evlilik cüzdanını Fulya Tekin’e verdi.
Geç saatlere kadar devam eden düğünle dünya evine giren Fulya-Gökhan Ünaldı çiftine “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)