Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Avukat Sabiha Tekin, Kırşehir Barosu Başkanı Mehtap Karaburçak ve Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’ü ayrı ayrı ziyaret etti.
Tekin, Karaburçak ve Gümüş’e Yaşar Çallı tablosu hediye etti. Tekin, baba memleketi Mucur’a gittiğinde ise duygu dolu anlar yaşadı. Tekin burada çocukluk anılarını tazeledi. Bazı akrabalarıyla hasret giderdi ve yaz tatilini geçirdiği sokak ve evi de ziyaret etti.
YAZ TATİLLERİNİ KIRŞEHİR MUCUR’DA GEÇİRDİ
Avukat Tekin, 1964 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Tekin, çocukluk yıllarını Başkentte geçirirken, yaz tatillerinde ise baba memleketi olan Kırşehir’in Mucur ilçesindeydi. Tekin, bu şekilde ailesiyle bağlarını hiç koparmadı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan Tekin, 1986 yılında mezun oldu. 1988 yılından bu yana Ankara Barosu Üyesi olan Tekin, TBB Ankara Barosu Delegeliği, TÜRAVAK (Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı) Saymanlığı, TÜRAVAK Başkanlığı’nın ardından Metin Feyzioğlu’nun TBB Başkanlığı’nda TBB Genel Sekreteri oldu ve halen bu görevini başarıyla yürütüyor.
KIRŞEHİR BAROSU VE KIRŞEHİR CUMHURİYET BAŞSAVCISI'NA ZİYARET
Tekin, yıllar sonra baba memleketi Kırşehir’i TBB Genel Sekreteri sıfatıyla ziyaret etti. Baba memleketi Mucur’a giden Tekin burada çocukluk anılarını tazeledi. Bazı akrabalarıyla hasret giderdi ve yaz tatilini geçirdiği sokak ve evi de ziyaret etti. Tekin daha sonra Kırşehir Barosu’na giderek, Kırşehir Barosu’nun Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu'yu ziyaret etti. Tekin, Tuzcu' ya, Yaşar Çallı'nın Atatürk' ün Ankara'ya gelişi tablosunu hediye etti.
Tekin, Tuzcu'nun ardından Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş'ü de ziyaret ederek bir süre görüştü. Tekin, Gümüş'e de, Yaşar Çallı tablosu verdi. (HABER MERKEZİ)