Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Duran Seçen ve şube müdürleri ile birlikte köylere giderek hem muhtarlarla, hem de üreticilerle birebir görüşerek sorunlarını dinleyip, çözüm yolları sunuyor.

İl Müdürü Duran Seçen, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü Murat Bektaş, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Orhan Şahin ile birlikte Arazide çıkışları kontrol etmek, üreticilerin sıkıntılarını dinlemek ve yapılacak projeler ile alakalı görüş alış verişinde bulunmak için birçok köye gitti.

Karaboğaz ve Saraycık, Kocabey, Kortulu, Sıdıklı İkizağıl, Sıdıklı Darboğaz ve Sıdıklı Büyükoba köylerini ziyaret eden Duran Seçen, ziyarette Sıdıklı Darboğaz Köyü Muhtarı Selami Şimşek ve Sıdıklı Büyükoba Muhtarı Oğuz Çakır, Karaboğaz Köyü Muhtarı Mehmet Aydın, Saraycık Köyü Muhtarı Yılmaz Türk ve köylülerle görüştü.

Muhtarlar ve çiftçilerle yapılan bitkisel ve hayvansal üretimi arttırmak için neler yapılabileceği, bölge tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi üzerine istişarelerde bulunan İl Müdürü Seçen, arazi çıkışlarının şu an için oldukça iyi olduğu gözlenirken çiftçilerin de yeni üretim sezonundan verim açısından umutlu olduğunu gözlemlediklerini ifade etti.

Ziyarette çiftçilerle ve vatandaşlarla sohbet edildi. Köylerimizde yapılan bitkisel ve hayvansal üretim ve üretimi arttırmak için neler yapılabilir konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Arazide çıkışlar kontrol edildikten sonra gelecek dönemlerde bölgede neler yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu. (HABER: BEYHAN BALLI)