Kırşehir Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı

TAHSİN ÜÇGÜL GÜVEN TAZELEDİ

Kırşehir Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulunda, Tahsin Üçgül tekrar güven tazeledi.
Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 14:00’te gerçekleştirilen ve kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve STK temsilcisi delegelerin katıldığı genel kurulda, Genel Sekreter Tolga Akpınar divan kurulu üyelerini oylattı. 
Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu’nun Divan Kurulu Başkanı, Fatih Mahmutoğlu ve Nurten Büyüksaraçoğlu’nun ise Divan Kurulu üyeleri olarak seçildiği olağan genel kurulda daha sonra yürütme kurulu seçimi yapıldı. Yapılan delege oylamasında Tahsin Üçgül tekrar Kent Konseyi Başkanı seçildi.
Kent Konseyi yürütme kuruluna ise Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Kırşehir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İ.Haluk Türedi, Kırşehir Aşıkpaşa Mahallesi Muhtarı İsmet Kurutluoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Adalet Dağıstan, Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Grubu Başkanı Adnan Yılmaz seçildi. (HABER MERKEZİ)