Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Ulusal Staj Programı kapsamında Kırşehir İl Müftülüğü bünyesinde "2022 Yılı Staj Programı" düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde üniversitede öğrenim gören öğrencilere yönelik "Ulusal Staj Programı" hazırlandı.

            Bu kapsamda üniversiteli gençler, İl Müftülüğünde görev alarak Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatını yakından tanıma fırsatı buldu.Staj eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencileri kabul eden İl Müftüsü Mehmet Yaman, "Öğrencilerimiz, staj süresi boyunca Müftülüğümüz bünyesindeki birimlerle, müftülüğe bağlı Kur’an kursları, camiler ve Alo Fetva gibi pek çok birimi gözlemleme fırsatı bulup, birimlerin işleyişleri hakkında bilgi sahibi oldular. Bu kazanımları ile birçok kişinin bilgi sahibi olmasına vesile olacaklar. Bu programın, Başkanlığımız ve öğrencilerimiz adına faydalı olduğu kanaatindeyiz." ifadelerini kullandı.

            Stajyer öğrenciler, İl Müftüsü Mehmet Yaman başta olmak üzere Müftülük personeline kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek mezun olduktan sonra müftülük bünyesinde görev almaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Daha sonra stajlarını tamamlayan öğrencilere İl Müftüsü Mehmet Yaman tarafından katılım belgeleri ve Başkanlık yayınlarından oluşan kitap seti takdim edildi. (HABER: SEDA BAYSAL)