Başkan Ekicioğlu: “Hedefimiz sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir”

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ YOLU NİHAYET ASFALTA KAVUŞTU…

Kırşehir Belediyesi şehir genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kervansaray Mahallesi, Sosyal Bilimler Lisesi önüne asfalt serimi gerçekleşti.
Belediye Başkanı Ekicioğlu, “Belediye olarak şehrin pek çok noktasında çalışmalar sürdürüyoruz, Kervansaray Mahallesi Sosyal Bilimler Lisesinin önüne asfalt serim çalışmalarını gerçekleştirdik. Mahallede ikamet eden vatandaşlarımız ve Sosyal Bilim Lisesinde okuyan çocuklarımız artık rahat edecekler. Gerek mahalle sakinleri gerekse okula gelip giden öğretmen ve öğrencilerimiz okula ve mahalleye rahat gidip gelecekler” dedi.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu “Belediye ekiplerimiz ayrıca, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. İlimizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt ve kilit parke yolları bozulan kısımlarının onarılması; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi çalışmaları aralıksız devam ediyor” diye konuştu.
Başkan Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi’nin sert zemin ve yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, şehrin genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve şehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için çalışmaları devam ediyor. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir” dedi. (HABER MERKEZİ)