1996 yılında Kırşehir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası’nda göreve başlayan ve 2011 yılından itibaren de Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bünyesine çalışmalarına devam eden Soner Aydemir emekli oldu.
    25 yıllık görev süresini doldurarak kendi isteği ile emekliye ayrılan Soner Aydemir için dün Bolu Et Mangal’da bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ile tüm oda başkanları, Oda Genel Sekreteri Fatih Tokmak ile birlik ve oda çalışanları katıldı.
Yemekte kısa bir konuşma yapan KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Ahi esnafına verdiği hizmetlerden dolayı Soner Aydemir’e teşekkür etti ve “Odamızda uzun yıllar hizmet veren, çalışkanlığı ve tevazusuyla sevilen personelimiz Soner Aydemir'in emekliliği sebebiyle bir araya geldik. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, emeklilik yıllarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmesini dilerim. Bu vesileyle Ahilik Haftası'nda düzenlenen etkinliklerde çabalarını esirgemeyen ve her programda gece-gündüz demeden yer alan Birlik personelimize ve Oda Başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak biz de Soner Aydemir’e emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)