İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Mehmet Tekin’in üçüncü kez kazanması bekleniyor…

Şoförler Odası’nın genel kurulu Cumartesi günü

Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulu Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Genel kurulda başkanlık için mevcut başkan Mehmet Tekin ile birlikte üç isim başkanlık için yarışacak.

Cumartesi günü saat 10.00’de Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi salonunda yapılacak genel kurul öncesi gazetemize bir açıklama yapan Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Mehmet Tekin, bütün üyelerini kongreye davet etti.

2014 yılında Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığına seçilen ve iki dönemdir bu görevini başarıyla yürüterek bütün üyelerinin takdirini kazanan Başkan Mehmet Tekin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte büyük çaba ve emekler verdi ve üyelerine modern bir hizmet binası ile birlikte 8 ofis ve 1 dükkân olmak üzere 900 m2’lik bir kalıcı bir eser kazandırdı.

Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı modern bir hizmet binasına kavuşturan, bütün üyelerinin sorunlarını ve sıkıntılarını çözümlemek için çaba harcayan Başkan Mehmet Tekin, pandemi döneminde de şoför esnafının hep yanında oldu, sorunlarının çözümüne katkı sundu.

Kurduğu basit usul muhasebe bürosuyla üyelerinin önemli bir sorununu da çözümleyen ve Kırşehir şoför esnafının her şeyin en güzeline layık olduğunu her ortamda vurgulayan Mehmet Tekin, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2014 yılında şoför esnafımızın desteğiyle Şoför ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığına seçildikten sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte esnafımızın her zaman yanında olduk ve onların hür türlü sorununu çözümlemek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. 2016 yılında bizim hizmet binamızın da bulunduğu eski Bağ-Kur binasının altında 1 kat, 9 küçük dükkânla birlikte toplam 275 m2’lik bir alana sahiptik. Bağ-Kur’a ait binanın satışa sunulması üzerine oda olarak 3,5 milyon lira ödeyerek binayı komple satın aldık. Ardından burayı nasıl değerlendiririz diyerek yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte kolları sıvayarak çalışmalara başladık. Kırşehir’deki pek çok inşaat firması ile görüştük ve sonunda 2017 yılında yüzde 50 hisse karşılığında Demirbilek Emlak İnşaat’a verdik. 3 yıllık inşaat sürecinin tamamlanıp bitirilmesi üzerine yaptığımız sözleşme gereğince ilgili firmadan 8 ofis, 1dükkan olmak üzere 900 m2’lik bir alana sahip olduk. Bütün şoför esnafımıza yeni binamızda en güzel hizmetleri vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

“Yıllar önce odamıza ilk arsayı alarak hizmet binası kazandıran, odamıza birçok araç ve gereç alarak üyelerimizin gönlünde taht kuran ve geçen yıl kaybettiğimiz eski başkanımız Mehmet Yılancı ağbimizin verdiği hizmetleri gelecek kuşaklara aktarmak için binamızın girişine onun adını vererek yaşatmayı uygun gördük. 8 Ocak Cumartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapacağımız genel kurulumuza bütün üyelerimizi davet ediyorum. Onların vereceği karar başımızın üstündedir.”

781 kayıtlı üyelerin oy kullanacağı seçimlerde mevcut Başkan Mehmet Tekin’in dışında başkanlık için Orhan Ak ile Okan Karakaya’nın aday olduğu öğrenildi.  (HABER: SALİH GÜNER)