Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yapılan seçimle mevcut Başkan Mehmet Tekin yeniden Başkan oldu.

Cumartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda seçim heyecanı yaşandı. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Tekin ile birlikte Okan Karakaya ve Ramazan Günhatun başkanlık için yarıştı.

Yoğun katılımın olduğu genel kurulda 781 üyeden 664’ü oy kullandı ve 0 oy geçersiz sayıldı. Mehmet Tekin geçerli oylardan 314 üyenin oyunu alarak güven tazeledi ve büyük oy farkıyla üçüncü dönem için başkan seçildi. 

Diğer adaylardan Ramazan Gülhatun 234 oy toplarken, diğer aday Okan Karakaya 107 oy aldı.

Mehmet Tekin’in başkanlığındaki yönetim kurulunda Salim Yüksel, Mahmut Ay, Murat Kaya, Alaattin Bahçeci, Abdullah Etlioğlu ve Orhan Dulkadir görev aldı.

Mehmet Tekin üçüncü kez Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçilmesinin ardından tebrikleri kabul ve kendisine gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

2014 yılında Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığına seçilen ve iki dönemdir bu görevini başarıyla yürüterek bütün üyelerinin takdirini kazanan Başkan Mehmet Tekin, “2014 yılında şoför esnafımızın desteğiyle Şoför ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığına seçildikten sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte esnafımızın her zaman yanında olduk ve onların hür türlü sorununu çözümlemek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Bizleri üçüncü kez bu göreve layık gören bütün üyelerimize ve şoför esnafımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bugüne kadar onların bu güvenini boşa çıkarmadık, bundan sonra çıkarmamak için geçesimizi gündüzüme katarak çalışacağız Genel kurulumuz bitti, şimdi hizmet zamanı” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)