Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in, 46. yılını kutladı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Özgür Sağkal ile birlikte gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek sahip ve çalışanlarının 46. yılını kutlayan Başkan Mehmet Tekin, “Kırşehir Çiğdem”in yayın politikasını takdirle karşıladığını söyledi.

Ziyarette Kırşehir şoför esnafının içinde bulunduğu sorunları gazetemiz sahibi Salih Güner’e dile getiren Başkan Mehmet Tekin, “Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar herkesi yakından etkilemektedir. Özellikle akaryakıt ve araç yedek parça ürünlerine gelen büyük zamlar en çok bizim şoför esnafımızı ve üyelerimizi mağdur etmiştir. Dolmuşçularımızı, servislerimizi ve taksicilerimizin işleri büyük ölçüde düştüğü için zarar etmeye başlamışlardır. İnşallah bu zor ve sıkıntılı süreci kısa sürede atlatırız” dedi.

“Kırşehir Çiğdem”in Kırşehir’in en uzun ömürlü gazetesi olduğunu ve imkanlar çerçevesinde Kırşehir’e en iyi hizmeti vermeye çalıştığını da belirten Başkan Mehmet Tekin, “Kırşehir Çiğdem gazetemiz halkımızın sesi ve kulağı olmuş, tarafsız ve ilkeli haberleriyle hep öne çıkmış saygın bir gazetemizdir. Dürüst ve tarafsız yayın politikası anlayışını sürdüren haberleriyle, toplumun hassasiyetlerini dikkate alan köşe yazılarıyla halkımızı bilgilendirmeye devam eden gazetemiz ‘Kırşehir Çiğdem’in 46. yılına girmesinden büyük mutluluk duyduk. Kırşehir Çiğdem Gazetesinin 46. kuruluş yıldönümü kutluyor, yayın hayatındaki başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Gazetemiz Sahibi Salih Güner de Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin ile Genel Sekreter Özgür Sağkal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  (HABER: BEYHAN BALLI)