Başkan Ekicioğlu: “Sevginin ve saygının çocuklarımıza

aşılandığı en önemli toplumsal kurum aile kurumudur!

Şehrimiz Ahi Evran Mahallesi, Kent Park içinde bulunan Aile Yaşam Merkezi Nikâh Salonu’nda evlenen çiftlere nikâh işlemleri yapılıyor.

Temmuz ayında hayatlarını birleştirmek isteyen 167 çift, Kırşehir Belediyesi Nikâh Memurluğu’ndan randevu alarak nikâh masasına otururken; başvuruda bulunan 10 çiftin nikâhlarını ise Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu kıydı.

Toplumsal yaşamımız için evlilik kurumunun önemini vurgulayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ilk birlikteliğin aileden başladığına değinerek, ailenin bizi biz yapan en önemli değerlerimizden biri olduğunu ifade etti.

Başkan Ekicioğlu, açıklamasında “Toplumumuzda Aile kavramı çok önemli bir yere sahiptir. Bu yapımızla da birçok Avrupa ülkesinden ayrılırız. Çocukluğumuzun geçtiği evden tutun, yaşadığımız hemen hemen her yerin bizde hatıraları vardır, onun için de nikâhların ayrı bir anlam ve önemi vardır. Sevginin ve saygının çocuklarımıza aşılandığı en önemli toplumsal kurum aile kurumudur. Temmuz ayı itibarıyla Kırşehir Belediyesi Nikâh Memurluğu’ndan randevu alarak nikâh masasına oturan çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)