KVF_4879 copy

KIRŞEHİR’DE Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Necati Şentürk ve il protokolü şehitliği ziyaret etti.
Ramazan Bayramı arifesinde Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'ne yapılan ziyarete Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Altuntaş, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, jandarma ve emniyet mensupları ile şehit yakınları katıldı.
Okunan Kuran-ı Kerim ve İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı duanın ardından Vali Necati Şentürk ve il protokolü şehit kabirlerini ziyaret ederek kabirlere karanfil bıraktılar.
Şehitlik ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Necati Şentürk, üzerinde yaşadığımız topraklar vatansa, ibadetimizi rahatlıkla yapıyor, ezanlarımız dinmiyor, bayrağımız dalgalanıyor ve biz özgür bir biçimde yaşıyorsak bunları şehitlerimize borçlu olduğumuzu söyledi.
Bütün şehitlerimizi rahmetle andıklarını belirten Vali Necati Şentürk, "Şehitlerimize gıpta ediyoruz. Şehitlik en yüksek mertebedir. Bütün şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Bu duygularla, sizlerin ve bütün Kırşehirli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.
Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'ne yapılan ziyaret, Vali Şentürk ve beraberindeki protokolün kabirleri tek tek gezip şehit aileleriyle sohbet etmesi ile sona erdi.