Belediye Başkanı Ekicioğlu’ndan jet çözüm

Şehit Coşkun Taş Caddesi levhası yerine kondu

Geçtiğimiz Perşembe günü gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in gündeme getirdiği şehrimiz Terme Caddesi’nden Hızırağa giden yol güzergâhına verilen “Şehit Coşkun Taş Caddesi” yazılı levhanın kaybolduğu haberinin hemen ardından Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, habere konu olan güzergâha anında “Şehit Coşkun Taş Caddesi” levhasını yaptırıp koydurdu.
Konuyla ilgili olarak gazetemize bilgiler veren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Bu vatan için, bu millet için, bu bayrak için canlarını veren şehitlerimizin adlarının yaşatılması amacıyla Kırşehir Belediyesi olarak şehrimizin muhtelif cadde ve sokaklarına, üst geçit ve binalara verilen şehit isimlerinin bulunduğu levhaları koruyup sık sık yenilemek durumundayız. Gazetemiz Kırşehir Çiğdem’in gündeme getirdiği haberin hemen ardından yetkili arkadaşlarımıza gerekli talimatlar verilmiş ve kısa sürede yok olan levhalar yenilerek yerlerine monte edilmiştir. Gazetemiz Kırşehir Çiğdem’i bu duyarlılığından dolayı kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Ekicioğlu, şehrin muhtelif cadde, sokak ve bulvarlarda isim levhalarının kontrol edildiğini, eksik olan cadde, sokak ve bulvar isimlerinin yeniden yerlerine konulacağını sözlerine ekledi. (HABER: BEYHAN BALLI)