AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 35. Ahilik Haftasını ve resmi kapanış törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in Kırşehir ziyaretini değerlendirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yoğun programlarına rağmen zaman ayırarak Kırşehir’deki resmi kapanış törenlerine katılmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Ünsal, Cacabey Meydanı’nın dolup taştığını belirtti.

Başkan Ünsal, şunları kaydetti:

“Vedat Bakanımız yurt dışı ziyareti sonrası ayağının tozuyla Kırşehir’e gelmesi bizleri çok mutlu etti. Bakanımız için de Kırşehir’in yeri çok farklı. Ahilik Haftası münasebetiyle Cacabey Meydanı’daki programa teşrif ettiler. Kırşehirli hemşehrilerime de çok teşekkür ediyorum. Cacabey Meydanı doldu taştı. Bakanımız ile esnaflarımızı ziyaret ettik.  Samimi sohbetleri oldu.  AK Parti Kırşehir İl Başkanlığımızı ziyaret etmesi ve partililerimizle buluşması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Bakanımızın Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in annesinin Bacıyan-ı Rum teşkilatının kurucusu olduğunu, bu teşkilatın büyük katkılar sağladığını, Bacıyan-ı Rum'un Anadolu'da önemli bir hareket olması ve bu bağlamda da hanımların siyasette, ekonomide, hayatımızın her alanında önemli roller aldığını ve almaya devam edeceğini anlatması ve bizlere destek vermesi bizleri daha çok motive etti. Bakanımızın “EYT” ve “Sözleşmeli personellerin kadro” çalışmaları hakkında da müjdeler verdi. Aralık ayında bu müjdeleri mecliste göreceğiz.  Bakanımızla basına kapalı devam eden görüşmemizde, bugüne kadar yapmış olduğumuz esnaf, ilçe ve köy ziyaretlerinde bize ulaşan talepleri, sorunları bakanımıza ilettim. Bakanımız, konuların takipçisi olacağını ve Şirin Kırşehir’imize destek olacağını söyledi. AK Parti hizmetin adıdır. Allah’ın izni ile, vatandaşın taleplerini çözecek olan her zaman olduğu gibi yine AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’e 35. düzenlediğimiz Ahilik Haftası kutlamalarına katılımları ve partimize yapmış olduğu nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.” (HABER MERKEZİ)