Seher Başkan’dan “Anneler Günü” mesajı

Başkan Ünsal: “Bugün merhamet ve vicdanlarıyla ufkumuzu, gönlümüzü ve geleceğimizi aydınlatan, Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde en büyük sorumluluğu üstlenen, fedakarlığın ve sınırsız sevginin timsali, en kıymetli sığınağımız, ilk öğretmenimiz annelerimizin Anneler günü...”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Başkan Ünsal mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Evlatlarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, sevgilerimi ve saygılarımı sunarım.

Bir ömür karşılıksız sevgiyle yavrusu için çarpan bir yürek, eşsiz fedakârlık ve merhamet, sınırsız hoşgörü, değeri ölçülemez bir emektir Anne..

Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimiz; hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımalarıdır.

Peygamber Efendimiz: “Cennet, anaların ayakları altındadır.” demek suretiyle cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, dinimizin kadına ve anneye verdiği önemi vurgulamıştır. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca sevgi ile kucaklamalı, gönüllerini hoş tutmalı ve hürmette kusur etmemeliyiz.

Bütün arzumuz, bütün çabamız annelerin yüreklerinin yangın yerine dönmediği, annelerin evlat acısı yüzünden gözyaşı dökmediği bir Türkiye'yi inşa etmektir.

Bizler ülkemiz adına attığımız her adımda annelerin dualarının en büyük destekçimiz ve koruyucumuz olduğunu biliyoruz. Ömrünü; vatana, millete ve insanlığa faydalı evlatlar yetiştirmeye adayan, yolumuza daima ışık olan, sevginin ve merhametin gücünü bizlere aşılayan annelerimizin mutluluğu için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.

Bu vesile ile dünyayı ak sütünün ak iklimi ile aydınlatan analarımızın, her anlarının mutlu, her günlerinin kutlu olması dileğiyle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum.. " (HABER MERKEZİ)