AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.  
Milletimizin dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için, canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye hazır olduğunu belirten Başkan Seher Ünsal, yayınladığı 30 Ağustos mesajında şunları ifade etti:
“30 Ağustos, ‘Ya İstiklal, Ya İzmihlal’ tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır.  30 Ağustos 1922’de Türk milleti, boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir.
“Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu kendimize vatan kılma mücadelemizin asla bitmeyeceğini, en zor dönemimizde, 7 düvele karşı verdiğimiz Çanakkale Savaşı ile ilan etmiştir.  Tarihteki tüm zaferlerimizin arkasında, gözlerini kırpmadan hayatını feda eden kahramanlarımızın cesaretleri vardır. Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için, canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır.
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” ilkesiyle Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması, ülkemiz ile birlikte tüm coğrafyamızın geleceğine yön vermek için gece gündüz demeden çalışmaya devam etmekteyiz. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır. 
“30 Ağustos Zafer Bayramı 99. Yıl dönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere,  İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” (HABER: BEYHAN BALLI)