AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının karşılanması noktasında gazeteciliğin demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğuna dikkat çeken Başkan Seher Ünsal, gazetecilerin gününü kutladığı mesajında şunları ifade etti:
“Bilginin yayılma hızının çok hızlı bir şekilde arttığı günümüzde, doğru ve dürüst habercilik anlayışı her zamankinden daha önemli hale gelmiştir. Yalan ve çarpıtılmış haberlere karşı doğru haberlerin kamuoyu ile paylaşılmasında gazetecilere büyük sorumluluk düşmektedir. 
“Çok sesli, etkin, herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirebilen medyanın varlığı, demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmaz koşuludur.” Diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, basın özgürlüğü konusunda hassasiyetini her alanda dile getirmiştir.  AK Parti olarak, medyamızın, meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceğine inanıyoruz.
“Ülkemiz, iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeye uyum sağlayan yazılı ve görsel basın, sosyal medya ve internet gazeteciliği alanlarında dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer almaktadır. Basın emekçilerinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, tüm basın mensubu arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum.” (HABER: NECLA BAĞCI)