Vali İbrahim Akın, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde düzenlenen toplantıda siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldi.
Siyasi parti temsilcilerini makamında kabul eden Vali İbrahim Akın, seçim güvenliğine yönelik alınan tedbirler hakkında değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin huzur ve güven ortamında geçmesi için siyasi parti yöneticilerinin üzerine düşen görevleri iyi bir şekilde yerine getireceklerine inandığını belirten Vali İbrahim Akın, “Seçimlerde alınan tedbirler ile vatandaşlarımızın bu konuya göstereceği hassasiyet seçimin demokratik olgunluğa erişmiş olan Kırşehir’de güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. Valiliğimiz, kaymakamlıklarımız, emniyet ve jandarma teşkilatlarımız seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonuçlanıncaya kadar ilimiz genelinde her türlü emniyet ve asayiş hizmeti için 24 saat görevleri başında olacaklardır. Bizlere düşen temel görev, seçmenin sandığa güvenli bir şekilde giderek kendi hür iradesiyle oyunu kullanmasıdır. Bu vesileyle, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Vali İbrahim Akın ayrıca, seçim çalışmalarında gürültü ve görüntü kirliliği ile çevre kirliliği konularında siyasi parti temsilcilerinden hassas davranmalarını istedi.
Vali Akın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, seçimde alınacak tedbirlerin siyasi parti temsilcileri ile görüşülmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)