Kırşehir Sağlık Müdürlüğü ve sağlık tesislerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ, Başkan Yardımcıları Dr. Sadettin Doğangün, Dr. Deniz Torun, Ertan Yıldız, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ile birlikte Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde görevli kadın çalışanları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil dağıttılar.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise kadın çalışanlarına yönelik etkinlik düzenlenerek kadın çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlanarak ikramlarda bulunuldu. Etkinliğe Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin ve Hastane yöneticileri de katıldı.
Ziyaret Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’mizde Kırşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara, Hastane Başhekimi Dt. Mehmet Saylam ve Hastane İdarecilerinin de katılımıyla gerçekleşerek tüm kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanarak karanfil dağıtıldı. (HABER MERKEZİ)