İl Genel Meclis Başkanımız Şaban Çelik Mübarek Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Meclis Başkanı Şaban Çelik, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa rahmet kapısı olduğunu belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Teslimiyet, şükür, sabır, tevekkül ve ibadetler ile geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevincini, mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız. Mübarek Kadir gecesinin kıymeti saymakla tükenmeyecek kadar değerli bir ölçüye ulaşmaktadır. Mübarek Kadir gecesinin ölçüye sığmaz faziletlerinin bir kaynağı da bu gecede yüce kitabımız Kuran’ı Kerimin İki cihan güneşi Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’e niyaz olmasıdır. 
“Bizleri bir mübarek ayın mübarek bir gecesine kavuşturan Yüce Rabbime şükürler olsun. Bu gecenin tüm dünyanın şuan maruz kaldığı salgın hastalıkla, açlıkla, yoksullukla, savaşla ve başka belalarla uğraşan bütün insanların huzur ve mutluluğa erişmesine vesile olmasını diliyorum. Mübarek Kadir Gecesi, günahlardan arınmış yeni bir hayat için ilahi bir fırsattır. Kadir Gecesini kadrini bilerek değerlendirmeli, affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah’tan af dilemeli ve O’nun merhamet ve yüceliğine sığınıp bol dua etmeliyiz.
“Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayırlar getirmesini diliyorum.” (HABER MERKEZİ)