Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Meclis Başkanı Çelik,  kutlama mesajında:
“Sevginin, Merhametin, fedakârlığın, şefkatin ve tüm güzel duyguların kaynağı, var oluşlarıyla hayatlarımıza mana ve anlam katan, en yüce duygularıyla bizlere yol gösteren rehberlik eden annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
Annelerimiz sevgi dolu yürekleriyle, yaşamımızda hoşgörüleri ve sabırlarıyla çok önemli bir rol üstlenmektedirler. Annelik bu zahir dünya hayatında hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kadar en güzel ve en yüce duygudur. Doğduğumuzda bizlere kondurulan ilk öpücük, başımızı en derin sevgi ve merhametle okşayan ilk el, kulağımıza yüreğinin en samimi şiddetiyle fısıldayan ilk sesin sahibi, geleceğimiz için saçını süpürge eden her türlü fedakârlığı gösteren annelerimizin bir ömür boyu haklarını ödeyemeyiz. Onları bir gün değil her gün sevmeli ve anmalıyız. Tüm dünyada ve ülkemizde mutluluğun ve huzurun tek yegâne kaynağı annelerimizdir.
Hayatımızda annelerimizi baş tacı eden, ana gibi yar olmaz diyen, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir inanış, kültür ve geleneğin temsilcileriyiz.
Annelerimiz her daim saygı ve hürmetlerin en büyüğünü hak ediyorlar.
Ülkemizde ve şehrimizde bulunan tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum en derin ve hürmetlerimle saygıyla anneler gününü kutluyorum. Ahirete intikal etmiş annelerimize Cenab-ı Haktan rahmetler diliyorum. Onları rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)