KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk:

“Ramazan ayı nefislerin terbiyeye tabi tutulduğu manevi temizlik ayıdır”

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Cumartesi günü başlayacak Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şehr-i Ramazan’ın nefsani isteklere gem vurulan, nefislerin terbiyeye tabi tutulduğu manevi temizlik ayı olduğunu belirten Başkan Bahamettin Öztürk, mesajında şunları ifade etti:

“İslam Âleminin büyük bir özlemle beklediği, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına hep birlikte ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu kutlu zaman dilimini anlam ve önemine layık olarak idrak etmenin, af kapılarını sonuna kadar açan Yüce Rabbimizin (cc) sınırsız merhametinden müstefid olabilmek için bulunmaz bir fırsat olduğunu asla unutmamak gerektir. Çünkü Şehr-i Ramazan aynı zamanda nefsani isteklere gem vurulan, nefislerin terbiyeye tabi tutulduğu manevi temizlik ayıdır. Bu duygularla esnaf teşkilatı adına; Mübarek Ramazan ayının milletimiz, ülkemiz, bütün İslam Âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını, insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, tüm vatandaşlarımızın bu mübarek ayını kutlarım.” (HABER: BEYHAN BALLI)